Jarmo Lautamäki

Ympäristöinsinööri
Villieläinhoitaja

Hyvä ihminen

Olen ehdolla Mikkelissä kuntavaaleissa 2021. Luottamustoimeni näet klikkaamalla sivun ”Luottamustoimeni” -linkkiä.


Puolustan ihmisten ja eläinten oikeuksia lain säätämillä mahdollisuuksilla. Ihminenkin on eläin. Luonnon tasapaino saadaan aikaan harkitsemalla huolellisesti petoeläinten kaatolupien myöntämistä. Kannanhoidollisen metsästyksen perusteita on tarkasteltava huolellisesti eikä kaatolupia saa myöntää heppoisin perustein. Petoeläimet hoitavat tehokkaasti ja luonnollisesti työtään eläinkannan harventamisessa ja kestävien kantojen ylläpitämisessä.

Jokaiselle taataan tasa-arvoinen ja yhdenvertainen oikeus laadukkaaseen ja maksuttomaan koulutukseen varhaiskasvatuksesta korkeimpaan koulutukseen ja elinikäiseen oppimiseen asti. Vihreässä Mikkelissä koulutus on kaupungin ydintehtävä. Se on investointi tulevaisuuteen.

Turvataan nuorisotilat ja huolehditaan siitä, että kaikille nuorille  löytyy turvallinen tapaamispaikka.

Koko elämänsä tälle maalle antaneille vanhuksille on järjestettävä hyvä loppuelämä siinä vaiheessa kun ihminen ei enää kykene asumaan omassa kodissaan ilman avustusta. Olemme paljon velkaa ihmisille jotka eivät välttämättä edes ymmärrä tai halua hakea apua.

Vapaa-aikanani soitan bassoa yhtyeessä nimeltään Poe’s Army.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *